За Джуалиан Мур красотата наистина е в окото на гледащия. Носителката

...
За Джуалиан Мур красотата наистина е в окото на гледащия. Носителката
Коментари Харесай

Джулиан Мур: Казваха ми, че трябва да се разхубавя

За Джуалиан Мур хубостта в действителност е в окото на гледащия. 

Носителката на премията " Оскар " съобщи в изявление за " The Times ", че рецензиите главно външния ѝ тип постоянно са я наранявали. 
 Джулиан Мур печели
" Човек във филмовата промишленост ми сподели: Трябва да се опиташ да си по-красива. Отвърнах му: Но аз просто не знам по какъв начин ", споделя Мур

Актрисата показа, че на 62 години се е научила да обича себе си и своята персонална, специфична хубост. 
 Джулиан Мур с щерка си
" Аз съм с доста бяла кожа, червенокоса. Когато бях дете, никой наокола не беше като мен, червенокосите сме единствено 2% от популацията. Децата не обичат да бъдат новобранци. "  

" В момента имам доста положителни отношение със себе си, само че към момента от време на време си бленувам да бъда брюнетка с мрачен тен ", показа звездата. 

" Не мога да се посрамвам на слънце за повече от половин час. Трябва да нося шапка и непрекъснато да се мажа със слънцезащитен крем. Иначе ще изгоря и доста ще пострадвам ", усмихва се звездата. 

Тя добавя, че слънцевите лъчи в действителност могат да бъдат рискови и не трябва да забравяме да се предпазваме. 

За актрисата да остаряваш е привилегия и не е нужно да бъдем толкоз вманиачени във външния си тип. 

„ Как да продължим да провокираме себе си, да се интересуваме, да научаваме нови неща, да бъдем по-полезни за другите хора? Как да продължим да се развиваме? Как да се ориентираме в живота, с цел да имаме още по-дълбоки прекарвания? Това би трябвало да са значимите неща, свързани с остаряването ", приключва актрисата. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР